Cracker pizza med parmaskinke, pesto, mozzarella og semidried tomater
Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
Klassiske italienske ingredienser på en helt sprød bund.
Ingredienser
- 1 kugle dej til cracker pizza
- 1 håndfuld rucola
- 1 lille håndfuld frisk basilikum
- 1/2 pakke parmaskinke
- 5-6 tsk. god pesto.
- 8 semidried tomater (se opskrift her på siden)
- 6-8 mini kugler frisk mozzarella
- 1 spsk. ristede pinjekerner
- Olivenolie
- Balsamico
- Salt og peber
Instruktioner
- Sæt ovnen på maksimal varme.
- Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
- Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
- Vask rucola og basilikum.
- Rul hver skive parmaskinken sammen.
- Riv de små mozzarellakugler over i to.
- Rist pinjekernerne til de har fået en gylden farve.
- Rul pizzadejen ud så tyndt som muligt.
- Stænk med olivenolie.
- Bag pizzabunden på pizzastenen i cirka 8 minutter til den har fået en flot gylden farve.
- Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
- Fordel først rucola.
- Dernæst fordeles parmaskinke, så semidried tomater, så mozzarella og basilikum og til sidst pesto og pinjekerner.
- Smag til med salt og peber og olivenolie og balsamicoeddike.
- Server med det samme.