Cracker pizza med laks og stenbiderrogn
Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
En herlig kombination. Perfekt som første pizza i en pizzamenu.
Ingredienser
- 1 kugle dej til cracker pizza
- 1 håndfuld friske spinatblade
- 1 håndfuld friske mynteblade
- 1 lille håndfuld rød skovsyre
- 1-2 forårsløg
- 4-5 skiver røget laks
- 8-10 tsk. stenbiderrogn
- 6-8 tsk. creme fraiche
- Saft fra 1/4 citron
- Salt og peber
Instruktioner
- Sæt ovnen på maksimal varme.
- Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
- Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
- Vask spinatblade, mynte og skovsyre.
- Vask forårsløg og skær i tynde ringe.
- Del evt. lakseskiverne i to og ruld hvert stykke sammen.
- Rul dejen ud så tyndt som muligt.
- Stænk med olivenolie.
- Bag pizzabunden på pizzastenen til den har fået en flot gylden farve.
- Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
- Fordel først spinatblade.
- Dernæst fordeles laks, så creme fraiche, så mynte, så stenbiderrogn og til sidst forårsløg og skovsyre.
- Stænk med lidt citronsaft og smag til med salt og peber.
- Server med det samme.