Tilbage
Cracker pizza med laks og stenbiderrogn

Cracker pizza med laks og stenbiderrogn

Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
En herlig kombination. Perfekt som første pizza i en pizzamenu.

Ingredienser

  • 1 kugle dej til cracker pizza
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 lille håndfuld rød skovsyre
  • 1-2 forårsløg
  • 4-5 skiver røget laks
  • 8-10 tsk. stenbiderrogn
  • 6-8 tsk. creme fraiche
  • Saft fra 1/4 citron
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Sæt ovnen på maksimal varme.
  2. Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
  3. Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
  4. Vask spinatblade, mynte og skovsyre.
  5. Vask forårsløg og skær i tynde ringe.
  6. Del evt. lakseskiverne i to og ruld hvert stykke sammen.
  7. Rul dejen ud så tyndt som muligt.
  8. Stænk med olivenolie.
  9. Bag pizzabunden på pizzastenen til den har fået en flot gylden farve.
  10. Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
  11. Fordel først spinatblade.
  12. Dernæst fordeles laks, så creme fraiche, så mynte, så stenbiderrogn og til sidst forårsløg og skovsyre.
  13. Stænk med lidt citronsaft og smag til med salt og peber.
  14. Server med det samme.