Cracker pizza med tre slags ost og parmaskinke
Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
Godt med ost - og parmaskinke og balsamicoeddike til at supplere smagen.
Ingredienser
- 1 kugle dej til cracker pizza
- 1 håndfuld rucola
- 1 lille håndfuld frisk basilikum
- 1/2 pakke parmaskinke
- 1/2 kugle mozzarella
- 10-12 tynde skiver parmesanost
- en tynd skive gedeost
- 1 spsk. ristede pinjekerner
- Evt. en lille håndfuld gojibær
- Olivenolie
- Balsamico
- Salt og peber
Instruktioner
- Sæt ovnen på maksimal varme.
- Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
- Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
- Vask rucola og basilikum.
- Rist pinjekernerne til de har fået en gylden farve.
- Rul pizzadejen ud så tyndt som muligt.
- Stænk med olivenolie.
- Bag pizzabunden på pizzastenen i cirka 8 minutter til den har fået en flot gylden farve.
- Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
- Fordel først rucola.
- Bræk mozzarella og gedeost i mindre stykker og fordel.
- Rul parmaskinken sammen til små pølser og fordel.
- fordel parmesanost og basilikum.
- Pynt med pinjekerner og gojibær.
- Smag til med salt og peber og olivenolie og balsamicoeddike.
- Server med det samme.