Pizza med fileter af flået tomat
Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Konsistens som en hvid pizza, men fileterne tilføjer den klassiske friske syrlige tomatsmag.
Ingredienser
- 1 bolle af pizzadej
- 2 håndfulde revet ost (halvt mozzarella og halvt emmentaler)
- 2 hele flåede tomater
- Olivenolie
- Frisk basilikum
Instruktioner
- Tænd ovnen på maks og benyt gerne en pizzasten.
- Åben en dåse hele flåede tomater og skyl tomaterne, så tomatsovsen fra dåsen er væk.
- Skær de hele flåede tomater i 6-8 fileter pr. tomat.
- Fordel osten i et jævnt lag over hele pizzaen, men hold en kant på 1-2 cm. fri hele vejen rundt.
- Fordel tomatfileter og frisk basilikum over pizzaen.
- Krydr med salt og peber.
- Drys med lidt olivenolie.
- Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.