Tilbage
Pizza med fileter af flået tomat
Pizza med fileter af flået tomat

Pizza med fileter af flået tomat

Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Konsistens som en hvid pizza, men fileterne tilføjer den klassiske friske syrlige tomatsmag.

Ingredienser

  • 1 bolle af pizzadej
  • 2 håndfulde revet ost (halvt mozzarella og halvt emmentaler)
  • 2 hele flåede tomater
  • Olivenolie
  • Frisk basilikum

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på maks og benyt gerne en pizzasten.
  2. Åben en dåse hele flåede tomater og skyl tomaterne, så tomatsovsen fra dåsen er væk.
  3. Skær de hele flåede tomater i 6-8 fileter pr. tomat.
  4. Fordel osten i et jævnt lag over hele pizzaen, men hold en kant på 1-2 cm. fri hele vejen rundt.
  5. Fordel tomatfileter og frisk basilikum over pizzaen.
  6. Krydr med salt og peber.
  7. Drys med lidt olivenolie.
  8. Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.