Tilbage
Ristede løg
Ristede løg

Ristede løg

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Knasende sprøde løg!

Ingredienser

  • 2 store hvide løg
  • 3 dl. smagsneutral olie
  • 2 spsk. hvedemel
  • Salt

Instruktioner

  1. Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
  2. Sørg for at alle løgringene er adskilt.
  3. Kom løgringene i en frysepose sammen med melet og ryst, til melet er fint fordelt.
  4. Hæld løgringene i en sigte og ryst det overskydende mel af.
  5. Opvarm olien til 160 gr. i en lille gryde.
  6. Når olien er varm kommes op til halvdelen af løgringene i gryden (løgene skal være dækket af olien).
  7. Steg løgene til de er mørkebrune - rør gerne lidt rundt i gryden.
  8. Brug en hulske til at tage ringene op, og kom dem på et stykke køkkenrulle.
  9. Gentag til alle ringene er tilberedt.
  10. Spis som tilbehør til smørrebrød, hakkebøf eller fisk m.m.