Tilbage
Filodejchips med parmesan
Filodejchips med parmesan
Filodejchips med parmesan
Filodejchips med parmesan
Filodejchips med parmesan

Filodejchips med parmesan

Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
Knasende sprøde med herlig ostesmag

Ingredienser

  • 3 store plader filodej
  • 60 g. parmesanost
  • Olie til pensling

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 180 grader almindelig varme.
  2. Riv parmesanosten fint.
  3. Læg en plade filodej ud på et stykke bagepapir.
  4. Pensl filodejen med et tyndt lag olie (smagsneutral eller olivenolie).
  5. Fordel 20 g. parmesan jævnt over hele pladen.
  6. Læg næste lag filodel over det første.
  7. Fordel 20 g. parmesan jævnt over hele pladen.
  8. Læg næste lag filodej over og pres pladerne godt samme.
  9. Fordel 20 g. parmesan jævnt over pladen.
  10. Skær filodejen i passende stykker - enten med kniv eller et godt pizzahjul.
  11. Kom bagepapiret med filodej på en forvarmet bageplade.
  12. Bag i ovnen i ca. 10 minutter til filodejen har fået en fin gyldenbrun farve.
  13. Tag ud og køl af.
  14. Opbevar i en lufttæt beholder.
  15. (Tip: du kan krydre olien med hvidløg eller andre krydderier)
  16. (Tip: Der er typisk 10 plader filodej i en pakke, så lav evt. tre portioner og gem resten. De holder sig fint sprøde i en uges tid)