Tilbage
Glutenfri kuvertbrød

Glutenfri kuvertbrød

10 brød
Dejligt luftige og sprøde glutenfri kuvertbrød

Ingredienser

  • Lav dejen ud fra opskriften på glutenfri pizzadej.
  • Sørg for, at dejen har hævet et døgns tid i køleskabet.
  • Tag plastbeholderne med dej ud af køleskabet og stil dem på køkkenbordet i en halv times tid.
  • Kom lidt mel på bordet.
  • Tag forsigtigt dejen ud af plastbeholderen og læg den på melet. Det er vigtigt at være forsigtig, så man ikke ødelægger luftboblerne i dejen.
  • Skær dejkuglen over på midten.
  • Vend hver halvdel, så den flade du har skåret bliver det øverste af brødet.
  • Løft forsigtigt hver halvdel over på en bageplade med bagepapir, så "skærefladen" fortsat vender opad.
  • Kom i forvarmet ovn ved 240 grader i 10-12 minutter.