Tilbage
Dødningehoved pizza
Dødningehoved pizza

Dødningehoved pizza

Farligt og stærkt!

Ingredienser

  • 1½ kugle pizzadej
  • Hvid ost - her en håndfuld revet mozzarella, en håndfuld revet emmentaler og lidt frisk mozzarella.
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • 6 duske persille
  • 6 strimler skinke
  • Hvidløgsolie
  • Chillisovs

Instruktioner

  1. Form pizzaen som normalt.
  2. Kom ost på de øverste 2/3 af pizzaen.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Tag fat i begge kanter på den nederste del af pizzaen og fold dem mod hinanden, så de mødes på midten.
  5. Pres kanterne let sammen og stræk pizzaen så den passer i formen.
  6. Drys lidt olivenolie over osten.
  7. Placer 3 duske persille som øjne og næse.
  8. Dyp 6 strimler skinke i lidt chillisovs og placer dem på kraniets mund.
  9. Rul den ½ kugle pizzadej til en lang pølse og skær den i 4 stykker.
  10. Split den ene ende af hver pølse i to.
  11. Placer hver pølse på kanten af kraniet som et kryds.
  12. Bag i ovn til pizzaen er færdig.
  13. Placer evt. en ekstra dusk persille ved øjne og mund.
  14. Kom chillisovs i striber på munden og stænk med hvidløgsolie over osten.
  15. Server med det samme.