Opskrifter / Brødopskrifter

Brødopskrifter

Se her hvordan  jeg bager verdens bedste brød!
Burgerboller brioche
Tilberedningstid : 180 Minutter
De bedste burgerboller i verden - og det er ikke løgn!
Det perfekte rugbrød
Tilberedningstid : 45 Minutter
Fuldkornsrugbrød med masser af kerner. Holder sig friskt og fugtigt i op til en uge. Malten giver en dyb, mørk og fyldig smag, som du bliver afhængig...
Filone
Tilberedningstid : 15 Minutter
luftigt, let, sejt, blødt og sprødt. Et brød der har alt!
Fladbrød med rosmarin og olivenolie
Tilberedningstid : 5 Minutter
Pizzadej kan bruges til meget andet end pizza. Her får du opskriften på et lækkert fladbrød med rosmarin og olivenolie.
Foccacia med tomat og ost
Tilberedningstid : 6 Minutter
En herlig Foccacia, som enten kan nydes varm eller kold dagen efter tilberedning.
Grundopskrift på fladbrød af surdej
Tilberedningstid : 5 Minutter
Et fantastisk fladbrød lavet på opskriften fra pizzadej. Du kan varierer brødet på utallige måder.
Mosekjærs Maltbrød
Tilberedningstid : 120 Minutter
Maltbrød med sprød skorpe og masser af smag! Samme stil som brødet fra f.eks. BioMio i kødbyen og Madklubben.
Pølsehorn
Tilberedningstid : 180 Minutter
De blødeste og bedste pølsehorn!
Rugbrødschips
Tilberedningstid : 45 Minutter
Har du rugbrød tilovers, så er her den perfekte løsning. Lav rugbrødschips - eller "dem der knaser" som min søn siger.
Surdej
Tilberedningstid : 5 Minutter
En simpel og nem rugmelsbaseret surdej, som er perfekt til pizza- og brøddej.
Tortillas på hvedemel
Helt perfekte tynde tortillas på smør og hvedemel - det giver den bedste smag!
Verdens Bedste Brød - dej lavet i hånden.
Tilberedningstid : 60 Minutter
Opskriften på det absolut bedste brød i verden! Og med denne opskrift får du også brugt armene.
Verdens Bedste Brød - dej lavet på røremaskine.
Tilberedningstid : 60 Minutter
Opskriften på det absolut bedste brød i verden! Det kræver dog, at du har en støbejernsgryde.
Pølsebrød - tangzhong metode
Tilberedningstid : 180 Minutter
Luftige, bløde pølsebrød med fantastisk smag
Glutenfri kuvertbrød
Dejligt luftige og sprøde glutenfri kuvertbrød
Fastelavnsboller - Tangzhong metode
Tangzhong er en gammel japansk teknik, som giver bedre hævning og blødere boller, der holder sig friske i længere tid.
Sandwichbrød
Tilberedningstid : 180 Minutter
De perfekte sandwichbrød - bløde med en god sej skorpe. Glimrende at fryse ned.
Mosekjærs Burgerboller
Tilberedningstid : 180 Minutter
Luftige og lækre
Boller til den perfekte fødselsdag
Sommerhusbrød
Min opskrift på det perfekte sommerhusbrød. Det kan laves med simple redskaber og smager fantastisk.