
Tilberedningstid : 180 Minutter
De bedste burgerboller i verden - og det er ikke løgn!

Tilberedningstid : 45 Minutter
Fuldkornsrugbrød med masser af kerner. Holder sig friskt og fugtigt i op til en uge. Malten giver en dyb, mørk og fyldig smag, som du bliver afhængig
...
Tilberedningstid : 15 Minutter
luftigt, let, sejt, blødt og sprødt. Et brød der har alt!

Tilberedningstid : 5 Minutter
Pizzadej kan bruges til meget andet end pizza. Her får du opskriften på et lækkert fladbrød med rosmarin og olivenolie.

Tilberedningstid : 6 Minutter
En herlig Foccacia, som enten kan nydes varm eller kold dagen efter tilberedning.

Tilberedningstid : 5 Minutter
Et fantastisk fladbrød lavet på opskriften fra pizzadej. Du kan varierer brødet på utallige måder.

Tilberedningstid : 120 Minutter
Maltbrød med sprød skorpe og masser af smag! Samme stil som brødet fra f.eks. BioMio i kødbyen og Madklubben.

Tilberedningstid : 180 Minutter
De blødeste og bedste pølsehorn!

Tilberedningstid : 45 Minutter
Har du rugbrød tilovers, så er her den perfekte løsning. Lav rugbrødschips - eller "dem der knaser" som min søn siger.

Tilberedningstid : 5 Minutter
En simpel og nem rugmelsbaseret surdej, som er perfekt til pizza- og brøddej.

Helt perfekte tynde tortillas på smør og hvedemel - det giver den bedste smag!

Tilberedningstid : 60 Minutter
Opskriften på det absolut bedste brød i verden! Og med denne opskrift får du også brugt armene.

Tilberedningstid : 60 Minutter
Opskriften på det absolut bedste brød i verden! Det kræver dog, at du har en støbejernsgryde.

Tilberedningstid : 180 Minutter
Luftige, bløde pølsebrød med fantastisk smag

Dejligt luftige og sprøde glutenfri kuvertbrød

Tangzhong er en gammel japansk teknik, som giver bedre hævning og blødere boller, der holder sig friske i længere tid.

Tilberedningstid : 180 Minutter
De perfekte sandwichbrød - bløde med en god sej skorpe. Glimrende at fryse ned.

Tilberedningstid : 180 Minutter
Luftige og lækre
Boller til den perfekte fødselsdag

Min opskrift på det perfekte sommerhusbrød. Det kan laves med simple redskaber og smager fantastisk.